Mijn verhaal begon met ‘ja, ik doe ook aan freelance klussen’ en veranderde langzaam naar ‘ik ben een freelancer’. Dan krijg je de vraag wat je doet als freelancer. Nou ja, ik schrijf en maak websites en daarnaast heb ik verschillende communicatie opdrachten. Dat was mijn makkelijke antwoord, terwijl ik druk bezig was met die projecten. Zoals veel verhalen die lang duren, groeide dat van mij en werd het gelukkig steeds mooier. Tijd dus om mijn verhaal te gieten in een online concept. Dat gebeurt zeker niet zomaar. Je gaat denken, overleggen en slapen over een bedrijfsnaam en dat doe je nog een keer over je logo en de boodschap die je wilt brengen. Vervolgens draai je alles nog eens om. Met een grote glimlach kan ik nu zeggen dat mijn online verhaal begint. Met Storyframe ga ik ervoor zorgen dat ieder verhaal de nodige aandacht krijgt! Wat is jouw verhaal?